18 oktober 2010

HALLOWEEN

NÅGRA LYCKTER SOM MAN KAN HA TILL HALLOWEEN VÄLDIGT LÄTTA ATT GÖRA OCH FINA BLIR DET . BESKRIVNING HITTAR DU HÄR www.collectionscanada.gc.ca/premierescommunautes/jeunesse/

INBJUDNINGS KORT TILL HALLOWEEN

PLASERINGS KORT



HAPPY HALLOWEEN


Halloween med Jell-o
Om du inte hittar Jell-o i din butik kan du alltid göra egen gelé av gelatin och använda istället. Gör då geléav saft i olika färger.





Du gör händerna genom att göra jello i en grund form. När jellon har stelnat så skär du ut händerna med en vass kniv.


PS akta så du inte skär dig


Ett annat alternativ med jello-händer är att gjuta jellon i en plasthandske, rengör handskarna mycket noga med vatten och diskmedel- skölj väl! Du behöver även spreja handskarna invändigt med olja (finns bra sprejplaskor med olja i affärerna eller varför inte använda en blomspruta med lite olja i?) för annars kan handskarna vara mycket svåra att få loss från jellon. Låt även jellon svalna något innan du fyller handsken med den varma jellon. Låt sedan handen ligga i kylen i några timmar och servera den i en skål/fat med hallonsoda över.


Man kan även färga vatten med karamell färg och hälla det i en gummi vante och in med den i frysen i några timmar klipp i sönder vanten och lägg den i tex bålet.


Lycka till